New Balance 890

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CS500RCX5 TDF PREMIUM

 

FUSION Power Tights.

Jeg brugte disse tights i Jungle Marathon 2012. De var fantastiske hele vejen igennem de 254km i junglen. Jeg svømmede og gik igennem mudder, men alligevel holdt de formen og blev aldrig et problem at have på. Jeg havde ikke underbukser på da de har en blød pude i. De kravlede ikke op i benene og da jeg kom hjem var bukserne stadig lige hvide.

Lommerne fungere perfekt. Til gel og andet som skal være nemt at komme til og ikke skal rasle rundt mens man løber.

Findes i rød, hvid og sort.

 

 

New Balance 890 er en letvægtssko. med mine 44.5 vejer skoen kun 278 gram.

Skoen har jeg brugt til at træne mig op til Jungle Marathon. Jeg løb bl.a. 4 maraton med den i august. Trods den lave vægt har den en god stødabsorbering. Jeg har selv fået sunket forfod og skal derfor have en sko som ikke giver med ømmer fødder.

Skoen har en fantastisk holdbarhed. Jeg har løbet rigtig mange km i denne sko. Vejer du under 80kg er det en sko du kan bruge.

 

 

DIADORA Aerospeed 2

:Diadora Aerospeed 2 Road Shoes - Diadora Cycling Shoes

Denne sko fik jeg i dette forår hos EOS Sport og den har hjulpet mig meget med at undgå at få ondt i fødderne når jeg cykler lange ture, + 150km. Det er en sko som sidder godt på hele foden og med klikspænde og mellemspænde som kan justeres under kørsel. Skoen har en god anatomisk sål, så man undgår at få ondt i svang og under trænepuden på de lange ture. Den har en gummisål på hæl som gør den skridsikker og som kan udskiftes. DIADORA har lavet deres egen sålsystem som gør, at der er god udluftning i skoen. Så alt i alt en sko som kan anbefales til den seriøse rytter som vil have en optimal sko at køre i.

New Balance 1190: 1190

Denne sko har jeg brugt til både træning og maraton. En sko som har rigtigt god absorbering i hæl, der gør at den er behagelig at løbe med trods den lave vægt på 267 gram i str. 44.½. Sålen nederst holder til mange km på trods af dens tykkelse. Den sidder godt omkring foden og hæl bliver hold godt på plads. Det er en sko som man gerne vil løbe i hver gang man vil træne, men det er den ikke beregnet til. Brug den når du skal lave intervaller og vil løbe kortere ture på tid. Sko til konkurrence og træningsture med tempo.

 

POLAR RCX5 TOUR DE FRANCE PREMIUM og CS 500 cykelcomputer

Jeg har lavet aftale med POLAR om brug af deres udstyr i mine udfordringer rundt om i verden fremover. Jeg ser frem til at afprøve RCX5 TDF Premium i min Ironman i Roth i juli og derefter i mit næste ekstremløb, Jungle Marathon.Også deres nye cykelcomputer CS500, som er en computer som er helt unik, da den har et helt anderledes design og virkemåde end alle andre cykelcomputer.

Jeg vil i løbet af kort tid, maj 12, komme med en testvurdering af de 2 computer.

Jeg har nu testet både RCX5 og CS 500 på mit træningsophold på Playitas Fuerventura.

CS500:
En cykelcomputer som er godt gennemtænkt. Den har et rigtigt godt skærm med store og klar tal. Super nem at skifte menu med, da man bare trykker på højre eller venstre side på den. Så skifter den hurtigt til ny visning og der er alt det man har brug for i en cykelcomputer. Er nem at sætte op første gang. Man skal bare huske på, at når man skal have kadencemåler til at virke første gang, skal man connect den mens man køre rundt med pedalerne. Den kan ikke finde kadencemåler ved at holde den i hånden.

Plusser: Stor skærm, let skifte, mange menuer, nem knap til laptider, nem at tage af og på, nem at slukke for helt efter træning og smart design.

Minus: Ingen GPS (CS600)

POLAR RCX5 Tour Edition Premium pakke:

TDF RCX5 pakken indeholder ur, pulsrem, cadencesensor, Stride censor, Speedsensor, USB Data Link, GPS og urholder. Pris ca. 3900kr.

RCX5 er et super let ur på 47gram og sidder godt på håndled. Remmen er smidig og har mange huller til at få det til at sidde fast uden at stramme. Remmen bliver holdt godt på plads af de 2 remme som sidder på remmen.

Pulssensor sidder godt på brystkassen uden at glide af. Skal fugtes inden brug. Bliver fanget af ur med det samme. Ingen knapper som kan lave slidmærker overhovedet på remmen. bliver sat sammen ude i siden med en beskyttende flap så der heller ikke der kan opstå skavsår.

Kadencemåler sættes på venstre pedalarm og sensor på rammen. Husk sensor skal sidde tæt på sensor når de køre forbi hinanden.

Uret har rigtig mange features. Er du interesseret i at se hvordan din træning er gået, så er dette ur optimal. Det er nemt at komme til at se sine data efter træning. enten direkte på uret eller læg dine træninger ind på Polars Personaltrainer.com, hvor der er alle muligheder for at se sine data på en spændende måde.

Uret har 6 træningsvinduer. Dvs. du har mulighed for at sætte uret op til at kunne vise 6 forskellige måder at måler din træning når du motinere. Du kan selv bestemme hvad de skal vise. Man går ind under "trainings wiews, og der findes der mange forskellige måder at måle din træning på. En super måde at sætte sit ur op til at vise det man har brug for i sin træning. du kan holde de 2 knapper inde i højre side og det øverste og nederst tal bliver forstørret så du nemt kan se tider eller distance mens du løber eller cykler.

Uret har 2 muligheder når du løber. Enten Stride sensor eller GPS. Stride skal kalibreres. Dvs. du skal finde en strækning på 1km og trykke på lapknappen og stoppe præcis efter 1 km og så kan du se om uret står på 1km eller andet. Hvis det står på 996m så kan du trykke på kalibrer distance og trykke 1km ind og derefter er uret helt præcis. Hvis du ikke har mulighed for det, så virker GPS helt optimalt. Den holder målinger præcis og slår meget sjældet ud. Hvis den slår ud er den meget hurtig til at fange signalet igen. Så GPS er helt klar det nemmeste valg.

Uret er optimal til triatleter, da det er meget nemt at skifte mellem de 3 grene ved at trykke på "skift sport" og du kan fortsætte din træning fra svømning til cykling og løb.

Noget som virker rigtigt godt er når du kommer hjem efter en træning, så kan du bare lægge uret i nærheden af dit USB data link som sidder i din computer hele tiden, så oploader den automatisk til polartrainer.

Plussr: let og behagelig at have på. Nem at bruge, masser af features, god pulsrem og GPS holder signalet.

Minus: pulsbælte skal være under våddragt da det har tendens til at glide ned, når man sætter af i poolen.

Hvis du vil læse mere om uret og dens mange muligheder så kan du kigge her: POLAR RCX5

Til oktober skal jeg teste RCX5 under ekstreme forhold, nemlig i Brasilien Amazon når jeg deltager i Jungle Marathon.

MICA Montane

Denne jakke brugte jeg i UTMB, med regn og sne og minus grader. Super jakke.

Jakken vejer 197 gram i str. m. det er måske lidt i overkanten, men i fh. til andre minalistiske jakker som vejer ca. 100gram så er den jakke med hætte og fuldt vind og vandtæt. skal du være med i UTMB skal jakken være "Waterproof". Denne jakke har et vandtæthed på 20.000mm og åndbarhed på 20.000g/m3. Det ved jeg at ingen andre jakker kan præstere. Så med denne jakke får du en der kan beskytte der uanset om der sne, regner og stormer. Den er også behagelig at have på og flavre ikke i vinden. Den kan foldes sammen og pakkes ind i en af de 2 lommer som er på den. Jeg har haft en Montane Slipstream som kun vejer 80 gram, men det er kun regntæt og uden hætte, som der skal være til UTMB.

En jakke som jeg kun kan anbefale hvis du skal være sikker når du begiver dig ud hvor det kan bliver dårligt vejr eller under ekstreme forhold.

:MICA

Marmot Mica

Craft Zero Windstopper boxer underbuker.

Disse underbukser virker super i de kolde og kølige måneder. De sidder godt og mærkes slet ikke. Sidder fast på låret og sidder højt i livet. Varme, men aldrig så varme at det føles ubehageligt. Har foran Windstopper, som gør at uanset hvor koldt eller blæsende det er går det ikke igennem. føles godt ved lysk når der er rigtigt koldt. kan anbefales.


Salomon SKIN S-LAB Advance Hydrationpack 12l

Denne rygsæk løb jeg Ultra Trail Mont Blach med. Den blev købt i juli 2011 i Schweiz til Swiss Alpine, men er først nu komme til danmark marts 2012.

En rygsæk som sidder super på kroppen. Utroligt let og behagelig at løbe med. Dejlig blødt stop på skuldre stropperne og mærkes slet ikke selv efter 40 timer i træk!!.

I UTMB skal man nu have vandtætte handsker, bukser, jakke og en midlayer som minimum veje 180gram, så med de andre ting som også er obligatoriske i løbet skal der være lidt plads til det hele.

Med de 12l rum som denne rygsæk har, har du plads nok uden at det føles stramt. 2 lommer i siden med lynlås, 2 smalle lommer som sættes fast foran på skulderstroperne med velco. Smart lavet når man skal have noget i dem, da man nemt tager dem af og dermed har nemt at få fat i sin gel eller mobil måske.

1.5l væskeblære som ikke mærkes og ikke larmer og slangen sidder godt fast op langs stropper og nemt at få fat i sugehætten.

1 mindre lomme foroven og så det store rum. Så rigeligt med plads muligheder. Skulle man sige en ting som mangler, er det 2 lommer som skal være nem at komme til ved hoften foran i stedet for de 2 lommer bagpå i siden som man ikke rigtigt kan komme i uden at tage rygsækken af.

Men klart en rygsæk som kan bruges til 1 dages løb eller ture for løber eller mtb.

Salomon Salomon 12l
 
Mail_bottom