Har i 2012 lavet samarbejde med:

POLAR

EOS SPORT

FitMind.dk har valgt at støtte Hospice Vendsyssel.

Så er mit projekt med at samle penge ind til et spabad til Hospice Vendsyssel slut.

Jeg har med hjælp fra virksomheder og personlige giver samlet i alt ca. 80.000kr ind siden starten af året. Det blev til 920km efter 11 stævner rundt om i verden og herhjemme. Det gav i alt ca. 60.000kr. Sammen med den personlige støtte på 20.000kr, vil de 80.000kr gå ubeskåret til H.V. som nu kan få både spa og en lift i den nye bygning som startes på i juli 2012.

-Jeg takker mange gange for den hjælp og støtte som alle har givet til projektet og kan sige, at projektet nåede målet takket være en fælles indsats til at gøre en forskel.

De bedste hilsner
Jan Vajhøj

Nordjyske

Kanal Frederikshavn

"Støt Hospice Vendsyssel med hjertet"

Jeg har i år valgt at prøve at gøre en forskel for andre som ikke har den mulighed for at kunne motionere og få de oplevelser som jeg får når jeg løber store og mindre løb i ind og udland.

Mit valg faldt på Hospice Vendsyssel i Frederikshavn. HOSPICE VENDSYSSEL

Jeg har en tro på, at jeg der kan gøre en forskel og dermed være med til at give de personer som er indlagt der, en hjælp til at de kan få lindring og velvære i deres hverdag. Hospice har et ønske om få et specielt lavet spabad til deres patienter i deres nyopført Hospice som de håber bliver indviet i Fredrikshavn 2012.

Birgitte Nielsen, daglig leder på Hospice Vendsyssel.

"På Hospice Vendsyssel er vi glade og taknemmelig for, at Jan Vajhøj med sin energiske indsats, er med til at indsamle penge, så vi måske kan tilbyde vores patienter et spabad på det nye Hospice Vendsyssel. Vi værdsætter den opbakning og støtte som vil blive givet til Jan Vajhøj fortæller Birgitte Nielsen"

Jeg vil i den kommende tid opsøge virksomheder og andre, for at spørge, om de vil være med til at donere penge til Hospice Vendsyssel ved at give penge for de kilometer jeg løber i år af registrede løb i ind og udland.

Man kan vælge mellem at give 3 - 6 eller 10kr pr. kilometer. Men dog max 1000km. Den 1.12 2011 vil jeg så sende en mail til alle, hvor i jeg skriver og dokumentere, hvor mange kilometer det er blevet til i 2011 så man kan se hvor mange penge man donere til Hospice.

Frederikshavn nyt Nordjyske

Man kan også vælge at donere et fastlagt beløb, som så kommer til udbetaling den 1.12 2011.

Med Toppen af Danmark løbet som foregår den 26.6, håber jeg, at der vil blive stor opbakning til løbet, da jeg vil donere 25kr for hver tilmeldt løber til Hospice Vendsyssel. Løbet kommer til at foregå ved Palmestranden i Frederikshavn. Læs mere under events.

Alle som støtter mig i mit projekt vil få deres navn på min hjemmeside, få 4 t.shirt med slogan "Støt Hospice Vendsyssel med hjertet" til at løbe i til Toppen af Danmark løbet og jeg vil den 1.12 når min sæson slutter, takke alle som har støttet sagen i vores lokale medier.

Har i ønsker om yderligere oplysninger er i velkommen til at kontakte mig.

Se længere nede, navnene på virksomheder/personer som donere penge til Hospice Vendsyssel.

Af større løb i år skal jeg til et Løb i Sahara, Marokko, som foregår fra den 3.4 til den 9.4. Det bliver til i alt 245km gennem ørknen hvor man er helt selvforsynende hele ugen pånær med vand.Marathon des Sables

Youtube

Til august skal jeg løbe Ultra Trail Mont Blanch. Det er et løb som foregår i og omkring Mont Blach med start i Chamonix. Det starter 18.30 fredag og man har derefter 46 timer til at gennemføre de 166km og 9.500 højdemeter over 8 bjergtoppe.ultratrailmb.com

Jeg vil også komme til løbe en del maraton herhjemme, dels som træning og få det sociale samvær med andre løber, hvor jeg blandt andet skal med Nykredit Frederikshavn til CPH. maraton 22.5

I den kommende tid vil jeg her fortælle mere om mit støtteprojekt.

FitMind.dk og Steen Karlsen ved Galleri7, vil sammen være med til at donere penge til Hospice Vendsyssel.

Det gør vi ved at lave en aktion over et af Steen Karlsen`s Musikalske penselstrøg. Dette tryk af Johnny Madsen`s sang "Jack The Rippers Cafe" er en del af det store projekt som Steen har arbejdet på i 3 år og som han i januar havde udstilling i København med og besøg af de 4 musikere som underholdt med de sange som malerierne viser.

Johnny Madsen vil personligt signere dette billede.

Budet på dette billede og 5 dvd, som viser de 12 billeder sammen med musikken der passer til de enkelte billeder, starter ved 5000kr. Vil man byde på det, skriver man sit bud på en mail, info@fitmind.dk, og tilbuddet og navn på byder vil komme på denne side frem til den 26.6 hvor Toppen af Danmark løbet bliver afholdt og der vil billedet blive overrakt til højsbydende. Alle pengene fra denne auktion går ubeskåret til Hospice Vendsyssel.

Højest bud:

Peter Nygaard har budt 6500kr 30.11 for Jack thr Rippers cafe.

Har du et bud, så skriver du til mig og jeg vil sørge for at buddet kommer til at stå her.

Vil du se mere til Steen Karlsen`s projekt "Musikalske penselstrøg" og hans galleri7 er du velkommen til at kigge her:Steen Karlsen malerier

 

Følgende virksomheder/personer hjælper FitMind.dk og donere penge til Hospice Vendsyssel:

Smerteklinikken ved Ivan Bo Nielsen - 10kr pr. km.
Klippestuen ved Mette Karlsen - 3kr - -
INTERSPORT Frederikshavn - Tshirt til sponsorer og sælges for 75kr
Nordjyske Stiftstidende - Annoncesponsor
Arndt Huttel
Gærumvejens Auto ved Uffe Jensen - 3kr - -
KNUD E ved Per Buch - 10kr - -
Nordjyske Bank - 5000kr
PBJ BYG ved Peter "lys" Jensen - 3kr - -
GALLERI 7 ved Steen Karlsen - 6kr - -
Arbejdernes Landsbank - 1000kr
Peter Nygaard- Budt 6500kr for Steen Karlsen billede.
BDO Frederikshavn - 3kr - -
Annonym giver - 10kr - -
Hjulmandkaptain 3kr. - -
Jensen Fiskerestaurant 1000kr.
Emil Sørensen eftf. 3kr - -
UNOX Danmark - Coba Ovne 10kr - -
Jørn Christiansen 1000kr.
Rotary Sindal 5000kr

 

Mine løb i år og samlet km antal frem til den 27.11: 920km

Marathon Des Sables 9.4: 251km: Marathon des Sables
Copenhagen Maraton 22.5: 42km:http://live.copenhagenmarathon.dk/
Kalkminemaraton 2.6: 42km:http://www.kalkminelob.dk/
XRUN 6 timers løb 11.6: 62km:http://www.xrun.dk/
Rold Skovmaraton 10.7: 42km
Swiss Alpine 78km 30.7:Swiss Alpine
Ultra Trail Mont Blanc 170km 26.8:UTMB
Viborg City Maraton 18.9: 21km
Skagen Maraton 8.10: 42km
Hasseris løbet 23.10: 42km
Hals Barre Maraton 5.11: 42km
Hannes fødselsdags maraton 12.11: 42km
Citroen Mararton Ålborg 27.11: 42km

 
 

  
Mail_bottom