Referencer

Jesper Uggerhøj
Senior Vice Precident
TOMS-Gruppen A/S


- Jan Vajhøj arrangerede og gennemførte et meget professionelt maratonevent med en af vore store kunder.

- Der blev udarbejdet individuelle trænings- og kostprogrammer, fælles coaching og alle kom igennem Berlin Maraton med en meget positiv oplevelse.

- Jeg kan på det varmeste anbefale Jan Vajhøj.

Henrik Libak
Direktør Føtex


- Tanken om at skulle genneføre et maraton for første gang var en stor mundfuld, især for mig der aldrig havde løbet over 12 kilometer.

- Men med Jans coaching og opbakning igennem hele forløbet, virkede det ikke så uoverskueligt som frygtet. Hvis der under træningen opstod nogen form for problemer forsvandt de efter et opkald til Jan, som med sit rolige sind og positive væsen, gav lige præcist det rigtige råd.

- Jeg gennemførte løbet og havde en fantastisk oplevelse og har meldt mig til endnu et maraton.

Jan Gerber
Direktør Kohberg Brød A/S


- Vi har sammen med FitMind.dk og Jan Vajhøj gennemført et stort maraton projekt sammen med en af vore store kunder.

- Både træning, og vejledning og rådgivning har været utroligt professionelt og tilpasset den enkelte løber.

- Vi var over 20 personer der stillede op til løbet og alle gennemførte, hvilket i stor udstrækning kan tilskrives Jan Vajhøj professionelle coaching af hver enkelte deltager.

- Jeg kan på det varmeste anbefale Jan Vajhøj og FitMind.dk.

Hamborg Marathon

Susanne Buch Andersen
Novo Nordisk A/S

- Tusind tak for din indsats på vores konference i Hirtshals. Der er kommet mange positive tilbagemeldinger om morgenløbeturene.

Lars Holbæk Jespersen
SPAR NORD Frederikshavn

- I efteråret 2010 har vi brugt Jans store erfaring ifm. et motionsprojekt i SPAR NORD. Vi ønskede at sætte fokus på sundhed og motion.

- Med baggrunds i Jans gode input, fik vi stablet et projkt på benene, hvor hele 30 kollegaer valgte at deltage i en periode på 12 uger. Målet var at få flest mulige motions-minutter genneført og ved projektes afslutning, havde vi tilsammen motioneret i 63.328 minutter.

- Udover gode bidrag om kost og motion, var Jan især god til at hjælpe med at rette fokus på hvad som giver motivation.

Peter Jensen

- Drømmen om at gennemføre en Ironman virkede urealistisk, vi snakker om 3,8km svømning, 180km cykling og til sidst et maraton. Jeg havde gennemført adskillige maraton tidligere og ved, at det gør ondt ved de 35km. Så tanken om at skulle igennem 2 andre dicipliner på samme dag virkede urealistisk.

- Jan Vajhøj gav mig troen på, at det var muligt. Så med hans fantastiske vejledning og træningsprogrammer har jeg nu gennemført 2 Ironman og er bestemt ikke færdig med at udforske mine grænser.

- Skulle jeg møde modstand, så ved jeg at Jan vil være klar med hans professionelle ekspertise.

Jesper Hove

Jeg havde i mange år drømt om at gennemføre en ironman, men med familie og tiden som en begrænsende faktor syntes drømmen ikke altid så realistisk.

- Jeg gennemførte i 2009 min første Ironman i Roth, Tyskland.

- Jan Vajhøj vejledte med kostforslag, træningsprogrammer og mental coaching. Gennem hele forløbet gav han masser af gode og positive råd, som hjalp mig igennem.

- Med sit rolige og behagelige sind er Jan fantastisk til at motivere og få folk til at yde det maksimale i alle situationer. Han er meget professionel og ved hvad han taler om.

- Jeg kan varmt anbefale Jan som coach.Jesper Fogtmann

- Jeg mødte Jan ved et firmaevent i forbindelse med et marathonløb, hvor Jan var tilknyttet som coach. Jans opgave i den forbindelse var at udarbejde individuelle træningsplaner for hver enkelt deltager ud fra deltagernes egne ønsker og behov samt at give gode råd om kost for optimal træning, kost og væske ugen op til, dagen før og under konkurrence, løbstaktik, det mentale, skader samt vejledning om beklædning og udstyr. I den forbindelse stod Jan også til rådighed dagligt, enten pr. email eller telefon om træning, skader, kost eller bare for et godt råd.

- Jeg var meget begejstret for Jans professionelle tilgang og hans meget rolige og positive sind.

- Jeg snakkede i den forbindelse med Jan om min drøm om at gennemføre en ironman, som han bestemt mente var realistisk og han gav mig troen på, at det var muligt. Jeg havde dog en lille betænkelighed ved at bruge Jan som coach omkring den geografiske afstand, eftersom Jan er bosiddende i Nordjylland og jeg i Sønderjylland, hvilken skulle vise sig at blive malet helt til jorden, da Jan til alle tider udviser en enorm fleksibilitet - både i form af fysiske møder, telefonopkald, mails mm alt efter ens behov.

- Jan har således med hans eminente vejledning og træningsprogrammer været medvirkende til, at jeg i august 2010 gennemførte min første ironman.

- Jeg kan på det varmeste anbefale Jan og Fitmind.dk.

 

Mads Andersen
Kundechef Nordjyske Bank

Vi ønskede at bruge Jan som inspirationskilde til at motivere og kickstarte vores løb i foråret 2011. Vi havde deltagelse af medlemmer, som ønskede motivation til at løbe 2-3km, såvel som kostplanlægning og skadeforebyggelse inden halve og hele maraton.
På 1½ time fik 50 medlemmer af Nordjyske bank personalforening et godt indblik i Jan`s tilgang til løb og flere af os fik konstateret, at selvom diverese sportsforretninger forsøger at sælge dyre pronationssko, så havde de fleste af os en neutral løbestil og kunne sagtens nøjes med at købe neutrale sko og måske billigere sko.
Alt i alt en virkelig informativ og spændende oplevelse, hvor der er plads til at spørge ind til "benet" i løbejunglen...

Henrik Karlsen
Viborg

-Hvis vi lukker øjnene og spoler tiden tilbage, så ser du en tyk dreng, der vejede 107kg og KÆMPEDE sig igennem en ½ maraton på 2.14 minutter...i dag kan jeg sige jeg vejer 81.5kg og har lige gennemført en Ironman på 11.03 timer...?? Hvordan fanden kan man det..?

FITMIND.DK vil jeg sige:-) Det har været en kombination af min vilje, men mest erfaring, hjælp, planlægning og strukturering fra Jan`s side, der har hjulpet mig i mål i mit livs, "Ironman"

-Jeg fik et fedt program, hvor alt var penslet ud i detaljer og startede en meget mere struteret hverdag.
2 børn, familie og arbejde havde du alt sammen taget hensyn til i programmet ud fra den snak vi havde inden, så tak for det..!

Da træningsmængden gik fra 80 til 120% kom der lidt ømhed og træthed, som man ikke var bekendt med, men din erfaring hjalp igennem og jeg kan i dag sige, jeg ikke har skader og har ikke haft det - du er rigtig god til at holde en nede og fortælle HVAD målet er.

Jeg kan fortsætte den her mail, men det nemmeste er, at jeg skriver mit mobil nr her: Henrik Karlsen 20683030, ring til mig, så skal jeg fortælle dig, hvorfor du skal vælge Jan som din coach..

  
Mail_bottom