Koncept

Motion for virksomheder og enkelte personer som et resultatorienteret træningsforløb frem til et fastlagt mål.

Har du også gået og tænkt på, at det kunne være en spændende udfordring at gennemføre en hel eller en ½ maraton. Jeg kan hjælpe dig med programlægning og træning frem til dit løb, så du får trænet optimalt og på den måde som du gerne vil træne på frem til dit løb..

Triathlon/Ironman for dig som vil tage den store udfordring. Har du en drøm om at kunne gennemføre en IRONMAN, 3.8km svømning - 180km cykling og en maraton til slut, så er jeg klar til at hjælpe dig med træningsprogrammer løbende hver 6. uge og med råd og træningsvejledning frem til stævnedag.

Aktivitetsprojekter for virksomheder der ønsker motion og kost som en del af en virksomheds tilbud til sine medarbejdere.

Foredrag om træning, kost og motivation eller om mine oplevelser fra stævner rundt om  i verden.For virksomheder der tilbyder motion til deres medarbejder: 

Der vil være fokus på at give netop de råd og den vejledning, som skal til for at opnå et fælles mål, både hvad angår motion men også for at fremme fællesskabet og sundheden i virksomheden.

Gennem hele træningsforløbet vil den personlige kontakt til virksomheden eller den enkelte atlet være i højsæde for råd- og vejledning.

Ved en samtale med virksomheden kan FitMind lave netop de pakkeløsninger, der passer til virksomhedens ansatte og de ambitioner, som man har ved at starte et motion- og sundhedsprojekt op.

Virksomheden finder sammen med FitMind en målsætning som der skal trænes frem til. Det kan være et mindre motionsløb, en halv eller hel maraton i ind- eller udland eller motion som den enkelte medarbejder gerne vil dyrke for at komme i bedre form og som kunne være en udfordring og en spændende oplevelse at prøve kræfter med.

Vil I lave et sundhedsprojekt i virksomheden, kan det være et projekt med det formål at tabe sig gennem motion og kost, så vil FitMind.dk være klar til at hjælpe jer frem til målet. 

Gennem hele forløbet vil FitMind være en aktiv og stærk partner for virksomheden og for de ansatte, som træner frem til et fælles mål.

FitMind.dk tilbyder også virksomheder daglig løbetræning. 

Er I nogle medarbejder som gerne vil lave en løbeklub i virksomheden, men som mangler erfaring med træning, kan jeg tilbyde at være jeres løbecoach i jeres løbeklub. Med gode råd om træning, kost eller skader, kan I få optimalt ud af jeres tid med motion.

Med det, som FitMind kan tilbyde din virksomhed og ansatte, håber jeg, at det kan være en udfordring som I bliver motiveret til at begynde på og fuldføre med et godt resultat.

FitMind ser frem til at høre fra jer om eventuelt yderligere oplysninger om koncept og pakkeløsninger.

Sportslige hilsner.

Jan Vajhøj


 
Mail_bottom