Foredrag

Som foredragsholder og motivator har jeg gennem de sidste 5 år holdt over 50 foredrag i hele Danmark i store og mindre sale, virksomheder, elite- og motionsklubber.

Med foredrag op til 600 mennesker som tilhøre, har jeg oparbejdet en stor erfaring i at levere et godt foredrag og få folk til at mærke at de har fået noget med hjem derfra.

Med mine foredrag vil jeg gerne være med til at inspirere og især motivere mennesker til at flytte sig både fysisk men også mentalt.

Hør om hvordan man kan vende negative tanker til positive tanker ved at have mentalt overskud.


Book et foredrag om:

Skab forandringer- tryk Enter:

Et foredrag på 68 minutter om det med at få ting til at ske.

Vi er blevet forsigtige, fornuftige, afventende og kedelige fordi vi ikke får trykket nok på den knap som sidder på vores tastaur på vores bærbar eller Ipad, nemlig Enter knappen. Jeg vil gerne være med til at motivere folk til at få oplevelser, tage nogle chancer, tro på ting kan lade sig gøre uanset hvor store ens mål er. JUST DO IT

Tryk på den og ting vil ske. Vi har pludseligt mulighed for at gøre en forandring uanset om det er på vores arbejdsplads eller i vores fritid.

Jeg vil fortælle om hvad der skal til for at trykke Enter mere end vi gør i dag. Det bliver med ord som B M V eller K M L, som står for noget som sætter tankerne i gang og dermed blive bedre til at tage en beslutning som skaber forandring og som kan føre til positive hændelser

Det bliver fortalt med humor, inspiration og gejst fra start til slut.

 

Book et foredrag om:

Mine oplevelser og udfordringer.

Book et foredrag om Jungle Marathon 2012 i Amazon Brasilien og få en spændende aften om hvordan man kommer gennem junglen og ender som nr. 4 i verdens hårdeste ekstremløb ifølge CNN.

 

Hør om hvordan man forbereder sig til et 254km løb i Amazon junglen i Brasilien. Hvordan man mentalt overvinder varmen, fugttigheden, det at man ved at man kan blive bidt af en giftslange, Tarantel edderkopper og ikke mindst møde en Jaguar.

Løbet er et selvforsynet løb. Alt du skal bruge til 7 dage i junglen skal du have i din rygsæk. Mad, hængekøje, tøj, overlevelseudstyr osv. Et løb som er på 6 etaper og længste etape er på 108km.

Mine forberedelser var store frem mod løbet og i den sidste ende, gav det nok mig den placering som nr. 4 i verdens hårdeste ekstremløb ifølge CNN.

Marathon Des Sables

Har din virksomhed eller klub lyst til at høre om et ekstremløb som jeg har løbet i 2011, Marathon Des Sables. Læs mere om løbet under PROFIL og mine strabadser i de 9 dage som løbet varede.

Langt ude Sand Dunes

Ultra Trail Mont Blanc

Snestorm

Ultra Trail Mont Blanc er det trailløb som rangere højst på listen af trailløb i verden.

Det foregår i Chamonix, Frankrig i august og er på 166km og 9500 højdemeter over 9 bjergkamme med højder op til 2600m. Det er et løb man skal kvalifisere sig til gennem at løbe andre løb, der giver point til at man kan være med. Derudover skal man også være heldig at få et startnummer da der er mange flere end de 2300 løbere som får et startnr. der ønsker at stå ved startstregen.

Man skal have nogle obligatoriske ting med når man skal løbe det. Bl.a. vandtæt jakke, handsker, bukser og minimum 1l vand i rygsækken, overlevelsetæppe, 2 pandelamper og altid ekstra mad.

Løbet skal gennemføres på minimum 46 timer. Af de 2300 startende, udgår ca 45-55%.

Hør et foredrag om mine oplevelser med mange forskellige udfordringer rundt om i verden. Med mange store udfordringer har jeg oplevet mange spændende konkurrencer og prøvet hvad det vil sige at få succes, nedture, smerte, kolde og varme omgivelser og komme højt til vejrs.   

Så har I lyst til at blive inspireret, motiveret og større viden om aktuelle ting, så kontakt mig for yderligere oplysninger om det foredrag som I kunne tænke jer.
 
Mail_bottom